AO i Trädgården

från idé till verklighet

Om mig

A och O – alfa och omega – den första och sista bokstaven i det klassiska grekiska alfabetet – från början till slut – hela vägen.

Jag designar, ljussätter och anlägger Din trädgård – från idé till verklighet – till en unik, lättskött och vacker utemiljö att njuta av i både ljus och mörker – en trädgård formad efter platsens förutsättningar, husets arkitektur och stil och Dina drömmar – färdiganlagd med hög kvalité och låg miljöpåverkan där Du bara kan mysa.

Jag är diplomerad trädgårdsarkitekt, utbildad el-ingenjör och projektledare och har ett brinnande trädgårdsintresse.

Jag vänder mig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Jag utgår från Skyllberg mellan Askersund och Hallsberg så både Örebro län och Östergötlands län ligger bra till.
I mån av tid åtar jag mig gärna uppdrag i hela landet.

Välkommen!

Annika Olstedt

AO i Trädgården är en del av Docilitas AB
Företaget innehar F-skattsedel

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 AO i Trädgården

Tema av Anders Norén